Snel en hygiënisch betalen, vriendelijk kassapersoneel, verschillende betaalmethodes, sneller nieuwe kassa’s die open gaan... dat is wat uw klanten verwachten. Dat is wat SafePay kan bieden. En meer!

 (publireportage)

Kassabeheer blijft voor elke winkelmanager frustrerend. Want ondanks de nieuwe betaalmethodes wordt er nog altijd veel cash betaald. En dat zorgt voor veel stress. Geld dat op het einde van de dag geteld en opgeborgen moet worden, geld dat aanlokkelijk blijft voor overvallers, kassa’s die moeten kloppen en voor stress zorgen bij kassapersoneel... om maar niet te spreken van dubieuze hygiënische situaties, indien geld en voeding tegelijk over de toonbank gaan. SafePay is het gesloten cashbeheersysteem van Gunnebo waar iedereen vrolijk van lijkt te worden.

Klantvriendelijk

De kassa geeft het verschuldigde bedrag op de SafePay aan, de klant betaalt naar keuze met munten of biljetten en krijgt het gepaste wisselgeld terug. Snel en hygiënisch. Het kassapersoneel is ontspannen en heeft tijd om een praatje te maken.

Personeelsvriendelijk

Het kassapersoneel is minder gestrest omdat het niet meer verantwoordelijk is voor grote kassabedragen, die na de uren ook nog geteld en verantwoord moeten worden. Het kan worden ingezet voor andere winkeltaken die verveling tegengaan, teambuilding en loyauteit bevorderen.

Veilig

De handelaar weet dat het geld veilig zit opgeborgen in een met inkt beveiligde cassette, dat ongeldige muntstukken en biljetten meteen ontdekt en gescheiden worden en dat de kassa altijd klopt. Real time reporting is mogelijk en zelfs van afstand volgbaar.

 

Flexibel

Het systeem laat snelle opening en sluiting van kassa’s toe. De bediening van de kassa is zeer eenvoudig, zelfs voor stagiaires en werkstudenten, en past goed in een flexibel werksysteem.

 

Snelle ROI

Door de flexibele inzet van perso neel, het wegvallen van geld tellen, beheren en bewaren, en de diefstalpreventie is een snelle zeer voordelige ROI gegarandeerd. Bovendien wordt in shoppingopstellingen met SafePay een verhoogde omzet vastgesteld.

Aangepast aan uw situatie

Van supermarkten tot tankstations met broodjescounters, van apotheken, bakkers en slagers tot restaurants: de verschillende retailtypes hebben elk een eigen kassasituatie of toog. In een veranderend winkellandschap, waar zelfbediening en zelf afrekenen steeds belangrijker worden, wordt het SafePay systeem volledig aangepast aan de verschillende behoeftes.

Contact:

Christophe Lebegge, 
Line Manager Marketing Gunnebo Belgium

Tel : 02464 19 15

Christophe.lebegge@gunnebo.com