Greenyard Frozen UK en de Britse supermarktketen Tesco hebben een strategische partnerovereenkomst gesloten voor de levering van Tesco’s volledige diepvriesassortiment van fruit, groenten en kruiden. Deze deal zal het volume geleverde producten aanzienlijk verhogen en zou op termijn moeten zorgen voor meer omzetgroei. 

Greenyard levert al meer dan 35 jaar diepvriesproducten aan Tesco. Daarom hebben de twee bedrijven besloten om hun samenwerking naar een hoger niveau te tillen en samen een leveringsovereenkomst te sluiten voor het volledige diepvriesassortiment. Deze deal zal het volume aan geleverde producten aanzienlijk doen toenemen, wat op termijn moet zorgen voor meer omzetgroei voor alle partijen in de toeleveringsketen.

Concreet zal Tesco haar klanten door deze samenwerking het grootste aanbod aan diepvriesfruit kunnen bieden met ongeveer 25 productreferenties van topkwaliteit, klinkt het bij Greenyard. De Belgische fruit- en groentenspecialist zal Tesco op zijn beurt ondersteunen op vlak van kwaliteit, technisch beheer, accountmanagement en logistiek dankzij de samenwerking van verschillende afdelingen en een toegewijd team.

Via deze overeenkomst willen Greenyard Frozen UK en Tesco inspelen op de behoeften van moderne consumenten die willen genieten van gezonde en smaakvolle voeding, met een minimum aan verspilling en bereidingstijd.