Inschrijvingen voor huishoudelijke en industriële verpakkingen geopend!

Duurzaamheid. Het is een begrip dat overal aanwezig is en gretig geclaimd wordt door levensstijlen, organisaties en bedrijven. Maar wie werkt er écht aan zijn ecologische voetafdruk? Om hen in de bloemetjes te zetten is er de Greener Packaging Award. Duurzaamheid is immers meer dan een trend, het is onze toekomst.

Na een succesvol debuut in 2012, is de Greener Packaging Award dit jaar aan zijn tweede editie toe. De Greener Packaging Award is een initiatief van Fost Plus,VAL-I-PAC en Gondola dat de meest duurzame verpakkingen beloont. Vorig jaar waren Danone en Delhaize de grote winnaars. Deze keer misschien uw bedrijf?Dit jaar worden naast huishoudelijke verpakkingen, ook de meest duurzame industriële verpakkingen beloond. Zij worden verkozen door een onafhankelijke jury van experts uit verschillende overheden, de academische wereld, beroepsfederaties en de verpakkingsindustrie.

Wilt u kans maken op deze award en uw inspanningen inzake duurzaamheid beloond zien worden? De inschrijvingen zijn nu geopend, tot 1 oktober! Dien hier uw kandidatuur in.Houd alvast 18 november vrij in uw agenda. Dan wordt de award uitgereikt in het Paleis der Academiën te Brussel.

Meer info vindt u op www.greenerpackaging.be