Grand Bazar en Maxi Toys hebben de handen in elkaar geslagen en creëerden samen een Kids Playground in hartje Antwerpen. De pop-up speeltuin van 300 m2 moet kinderen een hele zomervakantie lang entertainen.

Van 6 juli tot en met 31 augustus kunnen consumenten en hun kinderen terecht in het Shopping Center Grand Bazar Antwerp voor een grote kinderspeeltuin. Samen met Maxi Toys richtte Grand Bazar Antwerp immers een Kids Playground van wel 300 vierkante meter op die neerstrijkt op de eerste verdieping van het winkelcentrum, naast Bistro Grand Bazar. 

Kinderen vinden er allerlei Maxi-XL spelen zoals Twister, Vier op een rij, Oxo, Lego Friends enzovoort. Om creatieve geesten aan te wakkeren, zijn er ook tafeltjes voorzien waarop kinderen kunnen tekenen en knutselen. Daarnaast is er ook een selfiewall, zodat leuke kiekjes via sociale media gedeeld kunnen worden. 

“Naast het gevarieerde winkelaanbod van Grand Bazar, zorgt dit initiatief voor meer beleving in het leven van onze allerkleinsten”, aldus Eveline Rubbbens, Shopping Centre Manager van Grand Bazar Antwerp. “Het afgelopen jaar hebben we een heleboel activiteiten voor kinderen georganiseerd, gaande van workshops tot thematische events. Een gigantische Kids Playground mocht in dit rijtje niet ontbreken”, voegt Ishia Opgenhaffen, Shopping Marketeer van Grand Bazar, er nog aan toe.  

“Met de start van de zomer solden belooft het in Grand Bazar enorm druk te worden. Alle kinderen zijn dan ook van harte welkom om in deze unieke Kids Playground te komen spelen onder toezicht van hun ouders”, vervolgt Eveline Rubbens.

De Kids Playground van Grand Bazar is van maandag tot en met zaterdag toegankelijk van 10.00 tot 18.30, op eigen verantwoordelijkheid.