Bijna 400 producenten uit Frankrijk bieden meer dan 5000 producten van de Franse gastronomie aan. Rechtstreeks bij u geleverd in enkele klikken, dat is mogelijk bij Gourming.com, de eerste BtoB marktplaats van Franse voedingsproducten gereserveerd voor retail professionals, slagerijen en cateringbedrijven.

Een gedifferentieerde sourcing

Het aanbod van Gourming dekt alle behoeften van levensmiddelenbedrijven door het aanbieden van producten die kenmerkend zijn voor de Franse keuken en die buiten hun eigen grondgebied nergens gevonden kunnen worden. In een paar klikken, kunnen retailers en groothandelaars de 11 rekken van Gourming doorlopen, Franse kazen en traditionele charcuterie ontdekken, producten selecteren met labels van herkomst en gecontroleerde aanduidingen…

De Franse keuken wordt er vertegenwoordigd door middel van de voorouderlijke kennis, maar ook dankzij innovatieve bedrijven die voortkomen uit een creatieve traditie die aanwezig is in het DNA van een groot aantal producenten op de marktplaats. Gourming is voor retailers en groothandelaars ook een eenvoudige en snelle manier om hun permanente catalogus te consolideren en hun sourcing van voedingsproducten voor diverse gelegenheden te vergemakkelijken.

In deze zoektocht naar wat goed is, wordt het Gourming team ondersteund door de Beste Vakmannen van Frankrijk die hun ervaring ten dienste stellen van professionals door recepten te maken rond de producten van de marktplaats. Daarbij wordt rekening gehouden met de problemen van de levensmiddelensector: het snel en goed doen en de materiaalkosten optimaliseren staat voorop.

Een sourcing in alle veiligheid

Het Gourming team bestaat uit specialisten in sourcing, inkoop en kwaliteit die wereldwijd al een netwerk van 2000 verkooppunten bedienen. Opdat er naar hen verwezen kan worden, moeten producenten aan alle criteria van kwaliteit, traceerbaarheid en veiligheid voldoen die vereist worden door deze experts. Door samen te werken met logistiek professionals en transportbedrijven die gespecialiseerd zijn in multi-temperatuur transport van voedingsmiddelen, garandeert Gourming de hoogste hygiënische veiligheid, een optimale logistiek en de naleving van de douanewetgeving.

Sourcing aan de beste prijs

Producenten geven hun eigen prijzen aan op Gourming, zorgen voor een inkomen zonder tussenpersonen en garanderen u het beste aanbod.

Gourming is de eerste op de markt van “levensmiddelen-marktplaatsen” gewijd aan de export van Franse producten en innoveert eveneens in logistiek. Bestellingen geplaatst bij verschillende producenten worden door hen verstuurd voordat ze geconsolideerd worden in het knooppunt gevestigd in de Parijse regio, vlakbij de luchthaven Charles de Gaulle. Dit houdt één enkele levering aan de klant in en een optimalisatie van de transportkosten.

Gourming, gecreëerd door professionals en voor professionals, poneert zich van nature als het nieuwe sourcing- en inkoopkanaal van Franse producten in heel Europa.

www.gourming.com