Peche Mel Bush, dat sinds 2009 in Brouwerij Dubuisson wordt gebrouwen en onder de naam Peche Mel Scaldis naar de VS wordt geëxporteerd, heeft onlangs de gouden medaille gewonnen in de categorie “Fruitige en gearomatiseerde bieren” tijdens de meest recente wedstrijd van het Beverage Testing Institute in Chicago. Deze organisatie test regelmatig allerlei soorten wijnen, bieren en alcoholhoudende dranken.

De juryleden noemden dit een "smaakvol en volmondig bier" en benadrukten dat zijn finesse en smaak een groot publiek zal kunnen aanspreken. De jury was duidelijk ingenomen met de accenten van honing, citrusvruchten, rozijn en kaneel alsook met de stralende amberrode kleur en de fijne schuimkraag.

Pêche Mel Bush wordt volgens origineel recept gebrouwen op basis van natuurlijke perzikextracten en heeft een alcoholgehalte van 8,5%. Een fruitig en karaktervol bier voor liefhebbers van goed bier.

De reactie van Hugues Dubuisson, eigenaar en zaakvoerder van de brouwerij, op deze prijs: "Wij zijn natuurlijk erg trots. Deze medaille bewijst tenslotte dat onze wens om bijzondere kwaliteitsbieren te brouwen niet alleen voldoet aan de behoefte van de consument, maar ook bij internationale deskundigen in de smaak valt".