Gondola lanceert officieel zijn eigen Instagrampagina ‘Gondola New Product Alert’ voor consumenten, retailers en merken. Dé place to be voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de nieuwste producten in de Belux!

Nieuwe producten uit de retail in België en Luxemburg hebben voortaan hun eigen platform. Gondola lanceert vanaf vandaag namelijk zijn eigen Instagrampagina Gondola New Product Alert, waar dagelijks de nieuwste producten van de markt worden gepost. Het is niet de bedoeling dat deze pagina onze rubriek ‘Dit is nieuw’ op onze website en in ons magazine zal vervangen, maar wel dat het die zal aanvullen!

Tot wie richt het platform zich?

Gondola New Product Alert richt zich tot een groot publiek gaande van merken en retailers tot consumenten. Iedereen vindt er wat wils. Zo kunnen merken er niet alleen de nieuwe producten van hun concurrenten volgen, maar kunnen ze ook zelf, gratis, nieuwe producten voorstellen op een grote community van consumenten. Retailers kunnen dan weer de vernieuwingen op de voet volgen die weldra in hun eigen rekken zullen liggen. En nieuwsgierige klanten beschikken op hun beurt over een extra medium, naast folders enzovoort, om nieuwe producten te ontdekken.

Informeren op een ludieke en interactieve manier

Het is niet de bedoeling dat het platform een al te serieuze bedoening wordt. Consumenten moeten vooral op een ludieke manier geïnformeerd worden. Daarom zullen er regelmatig ook polls, wedstrijden of filmpjes gedeeld worden via de toepassing ‘instastory’ voor meer interactie met de consumenten, maar ook voor meer insights.

Hoe werkt het?

Vertegenwoordig je een merk of een product? Aarzel dan niet en stuur al jouw nieuwe producten - packshots en persberichten - naar newproductalert@gondola.be of stuur ze naar Gondola ‘new product alert’, Excelsiorlaan 85, 1930 Zaventem. Het Instagramteam zal vervolgens kiezen welke producten op het platform zullen verschijnen. In het begin zal er dagelijks één product gepost worden! Wees creatief en aarzel niet om ons toffe wedstrijdvoorstellen op te sturen!

Follow us!

Volg ons en nodig al jouw vrienden en familie uit om dat ook te doen! Hoe groter de community wordt, des te meer insights er zullen zijn. We willen het nog eens benadrukken dat Gondola New Product Alert zich niet enkel richt tot retailers en fabrikanten, maar ook tot consumenten. Ons leitmotiv? Discover all the new products in your local store! Vergezel ons op dit grote avontuur!