Gondola Day is hét belangrijkste evenement in de retail en FMCG-sector. Elk jaar verwelkomt Gondola je er voor een dag boordevol interessante lezingen en netwerkmomenten. Kun je niet wachten? Ontdek wie er dit jaar op Gondola Day zal zijn!

De 2024-editie van Gondola Day vindt plaats op 16 mei in Kinepolis Imagibraine in Eigenbrakel met het centrale thema “And&And”. Onder de grote namen in de sector die dit jaar sprekers zullen zijn vinden we onder meer An Martel, managing director van Cru, de premium versmarkt van Colruyt Group. Op Gondola Day deelt An Martel ons haar geheime ingrediënten voor succes bij het opbouwen van een premium merk. Het is een onderwerp waar ze gepassioneerd over is en dat aansluit bij haar jarenlange ervaring. 

Wie is An Martel?

Voordat An in januari 2023 bij Cru kwam, werkte ze 20 jaar bij Diageo, wereldleider op het gebied van gedistilleerde dranken. Dankzij haar vaardigheden werkte ze in 2022 ook als consultant bij Nona, een start-up gespecialiseerd in premium alcoholvrije gedistilleerde dranken, waardoor Nona de nummer 1 in alcoholvrije gedistilleerde dranken in België werd. Met haar nauwgezette advies en expertise in het creëren van premium merken belooft An Martel je op Gondola Day een inspirerende sessie van hoge kwaliteit.  

Welke sprekers mogen we nog verwachten?

Met meer dan 20 sprekers zal Gondola Day de grote namen uit de industrie verwelkomen! Onder hen vinden we onder meer:

  • Marit van Egmond, CEO van Albert Heijn
  • Sven Dochez, director supply & innovation bij Q8
  • Gwendi Hernalsteen, off trade sales director bij Alken Maes
  • David Bicheron, CEO van Picadeli Frankrijk Belux
  • Siska De Lombaerde, country director België & Luxemburg bij Takeaway.com

Gondola Day 2024

Benieuwd naar wat je nog kan verwachten op Gondola Day? Ontdek het snel in ons artikel: Wat heeft Gondola Day 2024 voor u in petto?

Klik hier!
Gondola Day 2024

Praktische info

Dit jaar vindt Gondola Day plaats op 16 mei 2024.

🕘 Van 9h30 tot 19h00

📍In Kinepolis Imagibraine, Boulevard de France 1, 1420 Eigenbrakel

Klik hier!
Praktische info