Carrefour Belgium heeft Arnaud de Lauzières benoemd tot directeur voor de evolutie van zijn concepten, een nieuwe functie in het bedrijf. Hij wordt op zijn beurt als Exploitatiedirecteur Hypermarkten opgevolgd door Geoffroy Gersdorff.

Carrefour heeft aangekondigd dat Arnaud de Lauzières (52; foto), die voorheen Exploitatiedirecteur Hypermarkten was, de nieuwe transversale positie van Directeur voor de evolutie van onze concepten zal opnemen binnen het bedrijf. “Zijn missie zal er uit bestaan om de ontwikkeling van de winkelconcepten vorm te geven en te ondersteunen, met als prioriteit de Hypermarkten en de Buurtwinkels,” klinkt het.

 Geoffroy Gersdorff (45), voorheen Directeur Goederen, wordt benoemd tot Exploitatiedirecteur Hypermarkten, en volgt zo Arnaud de Lauzières op. Hij wordt opgevolgd door David Kestermans (46), voorheen Directeur Hypermarkten Regio Brussel, die zo toetreedt tot het Uitvoerend Comité van Carrefour Belgium.

“Ik bedank Arnaud de Lauzières voor de spectaculaire transformatie van de Business Unit Hyper, en de geleverde inspanningen gedurende de voorbije zes jaar. Zijn langdurige leidinggevende en economische verantwoordelijkheid binnen de Hypermarkten, samen met zijn visie rond de ontwikkeling van nieuwe concepten, zoals de Hypermarkt van Bergen, geven hem een unieke geloofwaardigheid om met de BU’s hun toekomst verder uit te tekenen,” zegt François-Melchior de Polignac, Algemeen Directeur van Carrefour Belgium. 

“Ik wil ook graag Geoffroy Gersdorff bedanken voor de kwaliteit van de realisaties binnen de teams Goederen, en voor zijn engagement in de ontwikkeling van de digitale projecten binnen de organisatie. Ten slotte wens ik David Kestermans veel succes toe in zijn nieuwe functie,” zegt de CEO nog.