Edenred start deze week met een nieuw platform, «Fix My Shop». De houders van een elektronische Ticket Restaurant®-kaart kunnen zich gratis inschrijven op de website www.fixmyshop.be en daarop een voedingszaak (kruidenier, bakker, slager,…), snack of restaurant dat de elektronische Ticket Restaurant®-kaart nog niet aanvaardt aanbevelen.

Het platform werkt ook op smartphones, zodat het onmiddellijk gebruikt kan worden. Al 300.000 mensen ontvangen hun maaltijdcheques elektronisch via de Ticket Restaurant®-kaart en willen graag hun consumptie- en shoppinggewoontes behouden. Er is bovendien een duidelijk verband vastgesteld tussen het dagelijks gebruik van maaltijdcheques, met name voor het betalen van de lunch of aankopen voor de lunch. Dat is een uitstekende gelegenheid die men niet mag missen!

Na de aanbeveling op het platform neemt Edenred contact op met de gesponsorde handelaar en vertelt hem dat een van zijn klanten deze elektronische kaart bij hem wil gebruiken om aankopen te betalen. Edenred geeft de voordelen van een aansluiting op het Ticket Restaurant®netwerk: snellere terugbetaling (48u), tickets hoeven niet meer te worden opgestuurd dus geen kosten, geen risico van verlopen cheques… De Ticket Restaurant®kaart kan gebruikt worden op de meeste bestaande terminals, en aan de aansluiting op het partnernetwerk zijn geen kosten verbonden. Bovendien wordt er geen commissie aangerekend. Deze oplossing testen is dus zonder risico. Meer dan 10 000 handels- of horecazaken aanvaarden de Ticket Restaurant® kaart reeds, en er is er nog geen enkele uit het netwerk gestapt!

Edenred promoot de deelnemende partners via een online search engine (op www.edenred.be) en een smartphone app, de «Ticket Finder»,waarmee kaarthouders snel een handelszaak of restaurant kunnen vinden die de elektronische Ticket Restaurant® kaart aanvaardt. Promoties zijn eveneens mogelijk via de voordeelclub Beneficio.

Fix My Shop:www.fixmyshop.be|| Dowload de Ticket app

Finder:http://mobile.edenred.be|| Start een promotie viawww.beneficioclub.be