De Belgische keten Extra Shop, die is opgericht in 1992, heeft zijn winkel in Froyennes (Doornik) uitgebreid en verhuisd naar een nieuwe locatie, in lijn met de ambities. Daarnaast opent het binnenkort een nieuwe winkel in Henegouwen.

Op 12 april kondigde de Belgische groep Extra Shop de heropening aan van zijn winkel in Froyennes (Doornik). Die is verhuisd naar een nieuw adres, 10 rue du Maire, op 100 meter van de vorige winkel. De nieuwe winkel heeft een grote oppervlakte van 2.000 m2, waardoor het mogelijk is om een breder assortiment producten aan te bieden.  "We zijn verheugd om de inwoners van Doornik opnieuw te verwelkomen in deze gloednieuwe winkel. We hebben gekozen voor een nieuwe, ruimere locatie van 2.000 m2 om hen nog meer keuze en een nog aangenamere ervaring te bieden”, bevestigen Greet Huysentruyt en Stephan Lesage, de twee oprichters van Extra Shop.

Met zijn concept dat woon- en schoonheidsproducten in de uitverkoop combineert met een assortiment woninginrichting, blijft Extra Shop groeien: de Belgische keten telt nu 43 winkels, verdubbelde onlangs de capaciteit van zijn logistieke depot en stelt 450 mensen tewerk. In de komende weken wordt een nieuwe winkel geopend in Henegouwen.