Betrouwbare werking en bescherming voor toestellen op batterijen

Energizer, een van 's werelds grootste producenten van batterijen en zaklampen, laat nog maar eens zijn talent voor innovatie zien. Energizer Ultra+ batterijen met PowerSeal-technologie kunnen tot tien jaar worden bewaard. Bovendien zijn je toestellen nu ook veilig, omdat ze niet meer uitlopen wanneer ze leeg zijn. Dat is waar de vermelding 'protects your device' voor staat, die sinds februari 2014 op de Energizer Ultra+ AA- en AAA-batterijen te vinden is.

Uit onderzoek bij consumenten blijkt dat zij verschillende zaken van hun batterijen verwachten: ze moeten energie leveren die lang meegaat, en deze energie ook langdurig tot het eerste gebruik opslaan. Dit is wat Energizer als innovatieve voortrekker - dankzij de vorig jaar met succes geïntroduceerde PowerSeal-technologie - kan garanderen. "Met deze technologie zit de energie beter in de batterij vergrendeld en kan deze maar liefst tien jaar lang worden bewaard", aldus George Guilbaud, Commercial Director Benelux. "Zelfs batterijen die jarenlang in de kast liggen, blijven uitstekende prestaties leveren en zijn zonder problemen te gebruiken."

PowerSeal-technologie om je toestellen beter te beschermen

De PowerSeal-technologie is het resultaat van onafgebroken verbeteringen. Nu voorkomt ze ook dat volledig opgebruikte batterijen die in het toestel blijven zitten, zouden uitlopen – en dat tot twee jaar lang. Energizer biedt de consument daarmee de zekerheid dat toestellen geen schade oplopen wanneer hij de batterijen pas na lange tijd vervangt, bijvoorbeeld in een afstandsbediening, zaklamp of rookmelder. Dit voor de gebruiker aanzienlijke voordeel is waar sinds februari 2014 de melding 'protects your device' op de Ultra+ AA- en AAA-verpakkingen voor staat. Met Energizer Ultra+ lijdt het geen twijfel dat ook reeds lang bewaarde batterijen zonder enig bezwaar bruikbaar zijn.

Meer vermogen*, minder verspilling** – that´s positivenergyTM

De PowerSeal-technologie is nog een voorbeeld van hoe Energizer in de onafgebroken verdere ontwikkeling van zijn producten – geheel in lijn met zijn handelsmerk "that's positivenergy – prestaties en veiligheid in elkaar doet overvloeien. Door hun lange inzetbaarheid en uitloopbescherming leveren de batterijen met PowerSeal-technologie een waardevolle bijdrage inzake duurzaamheid.

         * versus Energizer Classic of Base; van toepassing op Energizer Ultra+, Energizer HighTech, Energizer Ultimate Lithium.

         ** gebruik minder batterijen, creër minder afval.