Vandaag stellen we u graag Emna Everard voor, ze is genomineerd in de categorie "e-commerce" voor de prestigieuze Personality of the Year award. 

De Gondola Storecheck Personality Award is de meest prestigieuze prijs in de Belux foodretail en consumptie-industrie. Het bekroont een persoonlijkheid die zich het afgelopen jaar uitzonderlijk heeft geïnvesteerd voor zijn bedrijf, maar ook voor de sector. Niet enkel de bedrijfsresultaten en prestaties komen dus in aanmerking, maar een totaliteit van differentiërende parameters worden in acht genomen. De deliberatie door een jury van professionals wordt voorafgegaan door een publieke stemronde waarbij elke professional in de sector zijn/haar stem kan uitbrengen op hun favoriet: stem hier

Om onze genomineerden beter te leren kennen, geven we u graag wat achtergrondinformatie mee. Lees hieronder meer over het parcours van Emna Everard.

Emna Everard, CEO, Kazidomi

Is nu medeoprichter en CEO van Kazidomi, een e-commercebedrijf voor gezonde en duurzame producten dat in heel Europa levert. Na een opleiding in Business Engineering aan de Solvay Brussels School ging ze in 2016 meteen het ondernemerschap in. Ze werd geëerd als "Ondernemer van het Jaar" in 2019 en heeft nu een team van 70 mensen verspreid over België en Frankrijk. In 2022 kocht ze het Franse e-commercebedrijf Bébé au Naturel, dat een omzet heeft van ongeveer tien miljoen euro.

Ontdek ook onze andere genomineerden en breng nog snel uw stem uit. Stemmen kan nog tot 15 maart 2023.

De winnaars in de verschillende categorieën zullen bekend gemaakt worden op 23 maart tijdens het Gondola StoreCheck Personality of the Year diner.

Dit is het uitgelezen netwerkevent voor het topmanagement van de foodretail- en FMCG-sector in de Belux. De prijzen worden tijdens dit zeer exclusief en selectief diner, uitgereikt aan een prominente persoonlijkheid, in bijzijn van de alle topmanagers uit de retail en consumptiesector.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveer alvast uw plaats via onze website.