Op zaterdag 18 maart opent Colruyt Group Academy een nieuwe vestiging in Ukkel. Het is de negende locatie in België en de eerste in het Brusselse Gewest. 

Colruyt Group Academy wil in elke provincie aanwezig zijn en opent nu zijn eerste vestiging in de hoofdstad. De nieuwe Academy bevindt zich boven de Bio-Planet in de Egide Van Ophemstraat in Ukkel, op 2 minuten stappen van het station Ukkel Kalevoet. Het is de negende Academy al, na Halle (2 locaties), Grimbergen, Leuven, Hasselt, Namen, Bergen en Luik. 

De  Colruyt Academy in Ukkel biedt workshops in de twee landstalen aan en heeft zo het grootste aanbod van alle negen sites. Voor de periode april tot en met juli zijn er ruim 3.300 plaatsen beschikbaar. 

Voor kinderen zijn er bijvoorbeeld de workshops start to DJ, goochelen, sprookjeskoken of drones, en sinds kort organiseert Colruyt Group Academy ook verjaardagsfeestjes. Andere populaire workshops zijn Koken in 1.000 seconden, initiatie singlemaltwhisky, do’s & don’ts van make-up… In totaal biedt de Academy keuze uit meer dan 1.600 workshops. 

4 nieuwe locaties gepland

 Tegen 2019 wil Colruyt Group Academy verschillende nieuwe locaties openen in Melle, Antwerpen, Brugge en Kortrijk. In totaal zou het dan beschikken over 70 zalen en 24 keukens.