De voormalige vestiging van Albert Heijn in Lokeren gaat donderdag opnieuw open onder het uithangbord Carrefour Market. Het is de tweede AH die als Carrefour heropent, na de Albert Heijn-vestiging in Boortmeerbeek vorige week.

De heropening kadert binnen het overnameakkoord met de Nederlandse groep Ahold Delhaize dat Carrefour eind maart afsloot, waarbij ook de vestigingen in Berendrecht (Monnikenhofstraat) en Gent (Hundelgemsesteenweg) en een winkelproject in Eeklo een Carrefour supermarkt worden. Afgelopen vrijdag heropende een Carrefour franchisenemer ook al de voormalige Albert Heijn-vestiging in Boortmeerbeek als Carrefour Market. 

Nu gaat ook de Albert Heijn-winkel aan de Zelebaan (Dijkstraat 3a) in Lokeren op 15 juni opnieuw open als Carrefour Market. De overnemer werkte met man en macht om de winkel in amper twee weken volledig te transformeren. Daarbij werd het klantenparcours van de oude AH grotendeels behouden, om het voor het vaste clienteel eenvoudig te maken om hun boodschappen terug te vinden.

Maar natuurlijk draagt de verbouwde winkel wel de typische kenmerken van een Carrefour Market. Zo werd de versmarkt nog verder uitgebreid en werd er een ruime afdeling Bio & Gezond ingericht, met een breed aanbod biologische, suikervrije, glutenvrije, lactosevrije en dieetproducten. 

Binnenkort zullen de klant ook hun online boodschappen kunnen bestellen vanop www.drive.be kunnen afhalen in de winkel. Daarvoor worden momenteel de voorbereidingen getroffen. De klanten zullen dan hun bestelling aan het afhaalpunt langs de achterzijde van de winkel kunnen oppikken.