De Franchising Belgium Day is een unieke gelegenheid om je te verdiepen in de wereld van ondernemerschap in België. 

Ben je benieuwd naar je professionele ontwikkeling? Overweeg je een eigen zaak op te starten in het kader van een omscholingstraject? Bent u ondernemer en op zoek naar een nieuwe dimensie voor uw bedrijf? Om al deze redenen is een bezoek aan de Franchising Belgium Day een must.

Franchising is een snelgroeiende sector in België. Steeds meer buitenlandse franchisegevers vestigen zich en veel ondernemers in spe laten zich verleiden door een formule waarmee ze hun financiële risico's kunnen beperken dankzij het advies, de reputatie en de steun van een groot merk. 

 Franchising Belgium Day
©

 

Franchising Belgium Day

Het evenement vindt plaats op donderdag 12 oktober (10.00-18.00 uur) in het Elewijt Center in Zemst (15 km van Brussel, gratis parkeren). 

Tijdens deze dag krijg je de kans om alles te weten te komen wat je moet weten om het perfecte concept te vinden om je ondernemersavontuur te lanceren en vooral om alle tools te krijgen die je nodig hebt om te slagen. Gerenommeerde experts zullen hun expertise delen en onschatbaar advies geven aan toekomstige franchisenemers. Inspirerende getuigenissen van franchisenemers zullen ook de relevantie en het potentieel van dit model ondersteunen.

Een veertigtal merken uit de meest uiteenlopende sectoren zullen aanwezig zijn, waaronder Midas, Delitraiteur, Yves Rocher, Intermarché, Orchestra Prémaman, Signarama, Point Chaud, Brico Belgium, Ladbrokes, Tom&Co, O'Tacos, Kvik, Cavavin, Auto 5, Cup Pasta, Jumbo, Joué Club, Schmidt Groupe, Carrefour Market - Express, Leonidas, Equivalenza, Bagel Corner, Press shop & More, Attentia, enz.

Meer info?

Wil je franchising uitproberen? Schrijf je dan gratis in voor de Franchising Belgium Day! 

Klik hier!