
-
Interview met Henk Jan Beltman, chief chocolate officer bij Tony's Chocolonely
-
Fotoreportage: achter de schermen bij de meest duurzame vis van Europa
-
Dossiers: gezouten snacks, Italiaanse keuken, vierde gamma, yoghurt, ijskoffie ...
Dod, het acronym voor "Dish of the day" is de nieuwe naam van Delitraiteur op de Franse markt. Zoals de verantwoordelijken ons reeds enkele maanden geleden hadden voorspeld opent de keten binnenkort een vierde filiaal in de regio van Parijs, in Boulogne-Billancourt, op een oppervlakte van 210 m2. Dod is ook aanwezig in Bourg-la-Reine (370 m2), Issy-les-Moulineaux (33° m2) en PArijs-Beaubourg (407 m2).
Interview met Henk Jan Beltman, chief chocolate officer bij Tony's Chocolonely
Fotoreportage: achter de schermen bij de meest duurzame vis van Europa
Dossiers: gezouten snacks, Italiaanse keuken, vierde gamma, yoghurt, ijskoffie ...
Wil je op de hoogte blijven van het laatste retailnieuws (Magazine), onze evenementen (Society) of onze opleidingen (Academy)?