Drankengroep Diageo lanceert een alles-in-één cocktailpakket in samenwerking met Wink, de drive van de louis delhaizegroep. Het is de eerste keer dat Diageo in Benelux een e-commerce all-in-one retail cocktailbundel aanbiedt. 

Goed nieuws voor Belgische cocktailfans: zij kunnen vanaf nu met één klik alle nodige ingrediënten voor een Pimm’s cocktail kopen via Wink, de online supermarkt en drive van louis delhaize.

De Pimm’s ingrediënten worden op voorhand gekoeld en dezelfde dag nog aan huis geleverd of kunnen worden opgepikt 1 uur na het plaatsen van de bestelling. Dit alles in een leuke linnen schoudertas inclusief gadgets & richtlijnen voor een perfect geserveerde Pimm’s.

One-click-shopping

Dankzij deze samenwerking kan de Belgische consument met 1 klik via wink.be alle ingrediënten aan zijn digitaal winkelwagentje toevoegen. “E-commerce zit in de lift, dat geldt ook voor de sterke drank categorie”, zegt Tim Vanarendt (E-commerce Manager Benelux bij Diageo).

“Met deze initiële eerste samenwerking testen we het principe van ‘one-click shopping’. “Eén klik je hebt een perfect geserveerde Pimm’s, voorgekoeld, aan huis geleverd. De online shopper weet wat hij wil en verwacht snelle, flexibele service zonder op enige manier in te boeten aan kwaliteit van het product.“