Ter gelegenheid van het 150-jarig bestaan van Delhaize, pakt de supermarktketen uit met haar grootste promo-actie ooit. Gedurende één week zullen maar liefst vijftig producten genieten van een 1+1-promotie.

Dat Delhaize 150 jaar bestaat, gaat niet onopgemerkt voorbij. Zo blikte de retailer terug op haar rijke geschiedenis, en organiseerde de supermarktketen een driedaags personeelsfeest met toeters, bellen én vuurwerk.

Ook voor de klanten mag de bijzondere verjaardag niet onopgemerkt voorbij gaan. Er was al de grootschalige inzamelactie voor Make-A-Wish, waarbij via acht huismelkproducten maar liefst 159.054 euro werd opgehaald. Nu pakt Delhaize ook uit met een actie ten voordele van haar klanten.

Vanaf donderdag 29 juni tot en met woensdag 5 juli organiseert Delhaize maar liefst vijftig 1+1 gratis-acties. Onder andere hummus, mango’s, stokbroden, vaatwastabletten, en flessen cava zullen in promotie staan in de Delhaize-supermarkten, bij AD Delhaize en Proxy Delhaize en online via delhaize.be. Delhaize spreekt zelf van haar "grootste promotieactie ooit."

Bekijk hier de hele folder