Delhaize gaf gisterenavond het startschot voor zijn eindejaars pop-up “Atelier Delhaize”. Klanten kunnen er van 7 tot 23 december inspiratie opdoen voor eindejaar, proeven van feestelijke gerechten, genieten van een verrassende cocktail of workshops volgen met bekende chefs als Sofie Dumont of Seppe Nobels. De rode draad in het Delhaize pop-up verhaal: inspiratie bieden aan klanten.

Gisterenavond gaf Delhaize officieel de aftrap van zijn eigen eindejaars pop-up “Atelier Delhaize” die neerstrijkt in de Guldenvlieslaan 26 in Brussel. Van 7 tot en met 23 december kunnen klanten er terecht voor heel wat eindejaarsinspiratie. Zo kunnen ze niet alleen proeven van feestelijke gerechten, genieten van een frisse cocktail van meester-mixologist Manuel Wouters of deelnemen aan workshops van bekende chefs als Sofie Dumont en Seppe Nobels.

“We hebben enkele van de beste chefs onder de arm genomen die via workshops de aanwezigen stap voor stap zullen tonen hoe ze lekkere en verrassende gerechten tevoorschijn kunnen toveren op de feesttafel", verduidelijkt Delhaize. "Niemand minder dan Sofie Dumont, Jeroen De Pauw, Seppe Nobels en Manuel Wouters zullen het beste van zichzelf geven en de mensen tijdens workshops tips en tricks meegeven voor een geslaagd eindejaar. Sofie concentreert zich op een kidsproof eindejaarsmenu, Jeroen leert je hoe je de perfecte kreeft kan maken, Seppe helpt je om een vegetarische maaltijd te bereiden en Manuel zorgt voor verrassende cocktails."

Ontbijt voor 4 euro

Elke dag, van 7u tot 10u tijdens de week en van 8u tot 10u in het weekend, kunnen klanten genieten van een ontbijtje voor slechts 4 euro. Het ontbijt bestaat uit een koffiekoek, fruitsla én een kop koffie (of een andere warme drank). Elke zondag wordt er bovendien een gezellige tearoom gehouden die helemaal in het teken staat van gebak.

Afterwork & oesters

Vrijdag, tussen 15u en 22u, is het dan weer tijd voor ontspanning tijdens de afterworkparty met een glaasje, aperohapjes en een streepje muziek. "En dat tegen democratische prijzen", meldt de retailer. Op zaterdag staan oesters en andere zeevruchten op het menu. 

Andere evenementen zijn terug te vinden op de website van Delhaize magazine. Zo vindt er binnenkort bijvoorbeeld een kaas-en wijndegustatie plaats. 

Producten reserveren

Naast de pop-up pakt Delhaize ook uit met zijn feestelijke editie van Delhaize Magazine en lanceert het zijn website www.delhaizemagazine.be waar klanten feestelijke producten kunnen reserveren. “Die kunnen ze dan op de vooravond van de feestdagen met een gerust hart gaan afhalen in hun favoriete winkel.Tenslotte is er extra aandacht voor het online bestellen en laten thuisleveren voor klanten die niet altijd de tijd hebben om zelf naar de winkel te gaan”, benadrukt Delhaize.