Het nieuwe hoofdkantoor van Delhaize heeft officieel zijn deuren geopend in Kobbegem (Asse). Zo centraliseert Delhaize al zijn ondersteunende diensten op één locatie in Delhaize Valley.

“Alle ondersteunende diensten samenbrengen om zo efficiënter en creatiever samen te werken, dat was de ambitie van de verhuis”, stelt Delhaize in een persbericht. Begin oktober verhuisden de ondersteunende diensten van Delhaize die voorheen gevestigd waren in Ossegem en Anderlecht definitief naar Kobbegem. Op die manier komen alle diensten nu fysiek samen op één site, die Delhaize Valley heet. Delhaize wil namelijk zijn organisatie en activiteiten voortdurend efficiënter maken om zijn klanten zo nog beter te kunnen bedienen. Op het nieuwe hoofdkantoor zullen 3.500 werknemers worden ondergebracht op één locatie. 

Connect@work

De nieuwe gebouwen van Delhaize zijn ontworpen op basis van het connect@work concept. Naast de ‘klassieke’ werkplek zijn er in de gebouwen  nieuwe soorten werkplekken aangepast  aan verschillende activiteiten gaande van vergaderen, werken in project teams tot geconcentreerd werk in stilte-ruimtes. 

Het gebouw, dat dateert van 1992, kreeg een grondige make-over en voldoet zo aan de duurzaamheidseisen van Delhaize. “Om CO2 neutraliteit te bereiken wordt groene energie gebruikt, er wordt geen beroep meer gedaan op fossiele brandstoffen (aardgas of diesel), maar warmtepompen verwarmen het gebouw. De HVAC-installatie werd volledig vernieuwd en wordt gestuurd in functie van het reëele gebruik van de ruimtes, deze nieuwe installatie levert niet enkel schone en verse lucht voor onze medewerkers, maar zorgt voor een daling van het energieverbruik en de  CO2 uitstoot.  De verlichting werd vervangen door LED-verlichting om Delhaize’s voetafdruk verder te verkleinen”. Ook werden er nieuwe laadpalen voor elektrische wagens geïnstalleerd.

Masterclass Gondola Academy

Wilt u uw onderhandelingen met Delhaize beter voorbereiden? Schrijf u dan in voor de Masterclass van Gondola Academy! 

Klik hier!
Masterclass Gondola Academy