We wisten al dat Carrefour begin juli zijn eerste Belgische Carrefour Bio-winkel zou openen in het zuiden van Brussel, maar tot nu toe was de exacte locatie nog geheim. Gondola ontdekte per toeval de nieuwe locatie: Sint-Lambrechts-Woluwe.

Te oordelen naar de grote bedrijvigheid die er heerst bij de voorbereiding van de nieuwe Carrefour Bio-winkel, zal het nog slechts enkele dagen duren vooraleer consumenten kunnen kennismaken met het langverwachte bioconcept! We wisten al dat Carrefour begin juli zijn eerste Belgische Carrefour Bio-winkel zou openen in het zuiden van Brussel, maar tot nu toe was de exacte locatie nog geheim. Toch kan Gondola u nu bevestigen dat de eerste Carrefour Bio-winkel zal neerstrijken in Sint-Lambrechts-Woluwe, en meer bepaald in de drukbezochte Georges Henrilaan. Het verkooppunt zal gelegen zijn naast een Blokker, en is niet ver van het Meudonplein en een Proxy Delhaize. Een levendige wijk sinds de vernieuwing van de stad en de transformatie van de nabijgelegen begraafplaats tot een stadspark. 

Let wel, Sint-Lambrechts-Woluwe zal binnenkort niet één, maar wel twee biosupermarkten verwelkomen, aangezien Färm momenteel ook volop de laatste voorbereidingen aan het treffen is voor zijn nieuwe winkel die tegenover de Delhaize Roodebeek zal openen.

Kortom, enkele nieuwe biowinkels waar u binnenkort zeker uitgebreid mee kan kennismaken in een van de komende winkelbezoeken op gondola.be!

Ter herinnering, twee of drie Carrefour Bio-winkels staan nog op de planning en zouden tegen eind dit jaar hun deuren openen. Op termijn wil de retailer een dertigtal Carrefour Bio-winkels openen in eigen beheer naast degene die zullen uitgebaat worden door franchisenemers.

Update

Inmiddels heeft Carrefour ook bevestigd dat de eerste Carrefour Bio-winkel zijn deuren op vrijdag 12 juli zal openen.