
-
Interview met Henk Jan Beltman, chief chocolate officer bij Tony's Chocolonely
-
Fotoreportage: achter de schermen bij de meest duurzame vis van Europa
-
Dossiers: gezouten snacks, Italiaanse keuken, vierde gamma, yoghurt, ijskoffie ...
Het vertrouwen van de Belgische consument heeft zich, na de geleidelijke stijging van de voorbije maanden, in februari gestabiliseerd.
De indicator van het consumentenvertrouwen van de Nationale Bank van België is sinds maart vorig jaar met 20 punten gestegen. Hij staat nu op -4, het hoogste peil in tweeëneenhalf jaar.
Dat het vertrouwen nu stabiliseert is het resultaat van enigszins uiteenlopende beoordelingen van de Belgische consument. De Belgen werden optimistischer over de werkloosheid en hun eigen financiële situatie, maar kijken somberder naar de algemene economische vooruitzichten en hun spaarvermogen.
Interview met Henk Jan Beltman, chief chocolate officer bij Tony's Chocolonely
Fotoreportage: achter de schermen bij de meest duurzame vis van Europa
Dossiers: gezouten snacks, Italiaanse keuken, vierde gamma, yoghurt, ijskoffie ...
Wil je op de hoogte blijven van het laatste retailnieuws (Magazine), onze evenementen (Society) of onze opleidingen (Academy)?