Colruyt Group pakt uit met Start2Re-Tale, een opleidingsprogramma van drie maanden voor pas afgestudeerden dat focust op leidinggeven in de retailsector. 

Studenten hebben vaak nog geen idee wat ze willen doen nadat ze hun diploma behalen. Een job, een aanvullende opleiding of nog even die wereldreis maken? Ze lopen een beetje verloren tussen de verschillende opties. Daarom lanceert Colruyt naar eigen zeggen Start2Re-Tale, een uniek opleidingsprogramma dat je 10 weken lang onderdompelt in de wereld van leidinggeven, zelfkennis en retail.

“De opleiding is bedoeld voor pas afgestudeerden met leidinggevend potentieel, maar zonder relevante studieachtergrond of kennis van retail”, verduidelijkt Jan Van Holsbeke, divisiemanager bij OKay en de drijvende kracht achter dit opleidingsprogramma in Mark Magazine.

Praktijk-gericht

Studenten die maximaal 2 jaar geleden afstudeerden, kunnen dankzij het programma te weten komen of een leidinggevende functie iets voor hen is. Bovendien maken ze door de praktijk-gerichte opleiding kennis met de retailsector. 

Start2Re-Tale is geen klassieke opleiding, maar is zo opgebouwd dat geen enkele dag hetzelfde is. Van excursies tot lezingen en het oprichten van een eigen pop-up store,… elke week wordt een ander thema belicht. Start2Re-Tale is een vrijblijvende opleiding, geen rechtstreekse weg naar een job bij Colruyt Group. Op het einde van de rit ontvangen deelnemers een getuigschrift.

Wie geïnteresseerd is om de opleiding te volgen, kan zich hier aanmelden. Colruyt zal vervolgens een selectie maken uit de kandidaten.