Komende woensdag opent de 237ste Colruyt-winkel de deuren in Eppegem. De nieuwe supermarkt strijkt neer op de locatie van de vroegere OKay-buurtwinkel, die te klein geworden was om de klanten optimaal te bedienen.

Vanaf woensdag kunnen consumenten uit Eppegem terecht in de nieuwe Colruyt. Die vervangt de OKay-winkel die 3 maanden geleden zijn deuren sloot. Het is de eerste keer dat Colruyt Group een van zijn buurtwinkels vervangt door een grotere supermarkt. “Daar was een goede reden voor”, legt gerant Stijn Renders uit. “De voorbije jaren mochten we bij OKay alsmaar meer klanten verwelkomen. Er was dus nood aan een grotere winkel, waar ze comfortabel hun boodschappen kunnen doen. Ik ben trots dat ik na store manager in OKay Eppegem nu gerant mag zijn in deze volledig nieuwe Colruyt.”

Vertrouwde producten en gezichten

De nieuwe winkel is ruim 1.000 m² groot, 350 m² meer dan de vorige. En dat brengt natuurlijk een ruimer assortiment met zich mee, aldus Renders. “Klanten vinden in de Colruyt-winkel dan ook een ruimer assortiment vers vlees, groenten en fruit … zowel van nationale merken als van de vertrouwde huismerken Boni Selection en Everyday. Ze vinden hier trouwens niet alleen hun vertrouwde producten, maar ook veel bekende gezichten. Want zowel ikzelf als mijn 12 medewerkers van de vroegere OKay-winkel gaan in de nieuwe Colruyt aan de slag.” En er is nog goed nieuws: de grotere vestiging levert ook nieuwe jobs op. Zo kunnen 8 nieuwe werkkrachten er aan de slag.  

Collect&Go-afhaalpunt

Colruyt Eppegem zal bovendien ook voorzien zijn van een Collect&Go-afhaalpunt. Klanten hoeven dus enkel nog hun boodschappenlijstje online of via de app te reserveren, waarna ze hun producten in het afhaalpunten kunnen ophalen tegen de dag en het uur naar keuze. "Op die manier kunnen klanten tijd winnen', verduidelijkt Colruyt Group.