Colruyt heeft zijn tweede winkel in het Groothertogdom Luxemburg geopend in Gasperich, vlak bij de stad Luxemburg. Voor eind 2014 plant Colruyt nog een derde Luxemburgse winkel in Sanem.

Na de goede resultaten van de Colruyt-winkel in Mersch, besliste Colruyt om een tweede vestiging te openen in het Groothertogdom Luxemburg. Zo wil de retailer beantwoorden aan de behoeften van een groeiend aantal klanten. De locatie is niet toevallig gekozen: de voorstad van Gasperich is in volle ontwikkeling en zal binnen enkele jaren heel wat kantoren, handelszaken en woningen tellen. De supermarkt mikt zowel op van de stad als op Belgische klanten die aan de grens wonen. De nieuwe winkel in Gasperich is 1.750 m² groot en zal ook een Collect&Go-afhaalpunt omvatten.

Colruyt richt ook een magazijn in op de site van Gasperich. Zo wil de retailer zijn Luxemburgse winkels sneller kunnen bevoorraden en tegelijkertijd zijn aanwezigheid in het Groothertogdom versterken.Voor eind 2014 plant Colruyt bovendien nog een derde Luxemburgse winkel in Sanem.

Lees meer over het retaillandschap in Luxemburgin de september-editie van Gondola Magazine, met o.a. een interview met Cactus. Bent u nog niet geabonneerd? Klik dan hier!