Colruyt is op zoek naar versterking om de afwezigheid van personeel dat in quarantaine zit op te vangen en de toegenomen winkelactiviteit en de eindejaarsperiode te overbruggen. In totaal zoekt de keten 2.000 tijdelijke medewerkers.

Met de heropleving van de pandemie stijgt het aantal zieken en mensen in quarantaine fors. Colruyt Group, dat meer dan 25.000 mensen tewerkstelt in België, voelt dit ook en zoekt daarom 2.000 tijdelijke medewerkers die de 1.100 interimwerkkrachten die al aan de slag zijn bij de groep kunnen aanvullen. Zo hoopt de keten de continuïteit van zijn activiteiten te kunnen blijven garanderen en het toegenomen winkelverkeer het hoofd te kunnen bieden.  “Op dit moment kunnen we de beide effecten nog opvangen met onze eigen medewerkers, vaste jobstudenten en interimkrachten die ons ook tijdens de eerste coronagolf hebben geholpen. We zijn iedereen ongelooflijk dankbaar voor hun bijzonder harde werk van de afgelopen maanden. We houden evenwel rekening met een hogere afwezigheid dan normaal en willen daarom onze medewerkers de komende maanden, en zeker in de drukke eindejaarsperiode, zo goed mogelijk ondersteunen door extra man- en vrouwkracht te voorzien”, verklaart Marc Hofman, COO Retail van Colruyt Group.

De groep richt zich in de eerste plaats tot medewerkers uit de zwaarst getroffen sectoren. Al is de keten er zich goed van bewust dat het niet de enige is die op zoek is naar extra ondersteuning. “We doen daarom deze oproep zeker met aandacht voor de behoeften van de zorgsector, die alle voorrang verdient”, vertelt  Liesbeth Sabbe, directeur Mens & Organisatie bij Colruyt Group. Kandidaten kunnen hun CV en contactgegevens doorsturen naar het e-mailadres samensterk@colruytgroup.com.