ColliShop, de webshop van Colruyt, opent tot 29 mei vier pop-ups voor tuin en terras doorheen het hele land. In Kortrijk, Hasselt, Halle en Namen zal ColliShop een honderdtal tuinsets en tuinmeubelen aanbieden in de pop-up winkels.

“Online aankopen zit duidelijk in de lift. Maar bij grotere investeringen, zoals tuinmeubelen, merken we dat onze klanten de producten ook graag zien, voelen en ervaren”, zegt Dirk Berteloot, directeur non-food van Colruyt Group. “Daarom willen we als ‘webshop met een gezicht’ naar onze klanten toe gaan en hen de kans geven een doordachte keuze te maken. Dat kunnen ze al het hele jaar door in onze showroom in Halle, maar dit voorjaar openen we dus ook vier pop-ups Terras en Tuin in het hele land: in Kortrijk, Halle en Hasselt, waar we open zijn sinds 12 maart, en in Namen waar onze pop-up opent op 31 maart.”

Advies van specialisten

Op een oppervlakte van 700 m² tot 1000 m² ontdekken bezoekers van de pop-ups een honderdtal tuinsets en tuinmeubelen. De stijl gaat van landelijk over Scandinavisch, urban, exotisch of modern tot romantisch. Wie een vraag heeft over onderhoud, materialen of praktische zaken kan rekenen op het deskundige advies van de aanwezige ColliShop-experts. “We sturen niet alleen onze meubelen mee, maar ook onze specialisten”, verduidelijkt Dirk Berteloot. “Zij kunnen de klanten nog preciezer adviseren, zodat ze zeker de juiste keuze maken.”

Exclusieve voordelen

Bezoekers van de pop-ups genieten ook enkele exclusieve voordelen. Zo krijgen klanten in de vorm van een geschenkkaart 10% terugbetaald op hun aankoop. En bij een aankoop vanaf 200 euro krijgen ze bovendien een gratis artikel cadeau.

 

Open op zondag

De pop-ups Terras en Tuin zijn open tot en met 29 mei. De pop-up in Namen opent pas op 31 maart de deuren. Bezoekers zijn welkom van 10 u tot 18 u, de pop-ups zijn ook open op zondag. Geïnteresseerde bezoekers kunnen op collishop.be vooraf nagaan welke tuin- en loungesets worden voorgesteld in de pop-up.