Marc Hofman, de huidige CEO van de groep Ter Beke, wordt op 1 april de nieuwe CFO van Colruyt Group. Sinds 2005 gaf hij leiding aan de divisie vleeswaren van Ter Beke en sinds 2008 was hij tevens CEO van deze groep. Hij volgt Wim Biesemans op als CFO van Colruyt Group.

“Ik ben blij dat Marc Hofman besloten heeft bij Colruyt Group te komen werken. Hij heeft bij Arthur Andersen ervaring opgedaan als bedrijfsrevisor en als CFO bij SUN International Group en Ter Beke en is dus een uiterst geschikte kandidaat voor de functie”, zegt Jef Colruyt, CEO van Colruyt Group. “Ook zijn ervaring als directeur van de vleeswarendivisie van Ter Beke is een pluspunt omdat we bij Colruyt Group ook productiedivisies hebben voor vlees, koffie en kaas. Ik ben ervan overtuigd dat hij uitstekend past binnen de bedrijfscultuur van Colruyt Group.”

In overleg met de Raad van Bestuur van Ter Beke is Marc Hofman met onmiddellijke ingang afgetreden als CEO, maar hij blijft nog tot 31 maart 2013 beschikbaar om bij Ter Beke voor de nodige begeleiding en follow-up te zorgen.

Zoals dhr. Hofman de redactie van het dagblad De Tijd meedeelde: "Dit is een aanbod dat men niet kan weigeren". Hij legt uit dat zijn profiel perfect beantwoordde aan wat Colruyt zocht en dat de ondernemingscultuur van de retailer perfect overeenkwam met zijn ideeën.