Carrefour wil tegen eind dit jaar 70 nieuwe Drive-afhaalpunten openen. Dat maakte de retailer vandaag bekend. Deze maand zouden er al 12 afhaalpunten operationeel moeten zijn.

Op 31 december 2017 telde Carrefour nog zo’n 179 Drive-afhaalpunten, maar vanaf dit jaar schakelt Carrefour België een versnelling hoger met de doelstelling om 70 nieuwe afhaalpunten te openen voor het einde van het jaar. Eind deze maand moeten er al 12 operationeel zijn.

Sinds 8 januari zijn er al 6 nieuwe afhaalpunten geopend, namelijk die in Ukkel, Gits, Bocholt, Roeselare, Brugge en de bekendste op de Corda-campus. En deze maand volgen er nog 6. Een eerste opende op 5 februari al zijn deuren in Anderlecht, maar ook de andere in La Louvière, Kortenberg, Sint-Niklaas, Remouchamps en Embourg staan deze maand nog op de planning.

Voor het einde van 2018 zouden er dan 70 nieuwe Drive-afhaalpunten aan het park toegevoegd worden. “Dat betekent dat Carrefour aan het einde van het jaar in totaal 249 afhaalpunten zal hebben voor alle Drive-bestellingen die op www.carrefour.eu geplaatst worden”, klinkt het bij de retailer. Carrefour toont op deze manier  haar wil om fors te investeren in haar omnichannel aanbod. Deze week verlaagde het bedrijf nog zijn voorbereiding- en leveringskosten en werd het zo de goedkoopste thuisleverancier van België.