Carrefour opent deze zomer weer een ‘Summerdrive’ aan de Belgische kust. De pop-up drive pakt dit jaar uit met Bip Bip, een nieuwe app waarmee klanten ruim 400 producten voor het aperitief al binnen het half uur kunnen laten leveren.

Net als de voorbije twee jaar neemt de Carrefour Summerdrive zijn intrek in dezelfde ruimte op de dijk van Knokke, op de hoek van het Van Bunnenplein. Vanaf 9 juli tot het einde van de zomer kan iedereen die langskomt in Knokke zijn boodschappen doen met enkele muisklikken en kiezen uit 15.000 referenties. Elke bestelling die voor 16.30 uur wordt geplaatst, wordt nog dezelfde dag geleverd tussen 17u30 en 20u00. Via de nieuwe app Bip Bip kunnen klanten echter 400 referenties al veel sneller laten leveren.

Aperitief binnen het half uur

Bip Bip is een nieuwe app van Carrefour Summerdrive waarmee keuze hebben uit 400 referenties die al binnen het half uur geleverd kunnen worden. Het zijn vooral frisdranken, wijn, champagne, vruchtensappen, snacks, etc waar ze uit kunnen kiezen. De levering is gratis vanaf 10 euro en kan overal gebeuren tussen het casino en het einde van Het Zoute. Ideaal voor een geïmproviseerde aperitief op het strand dus!

“Voor de derde editie wil de Summerdrive nog beter tegemoetkomen aan de wensen van de klant. Dankzij Bip Bip, een nieuwe app, zijn er voortaan nog meer leveringsmogelijkheden”, vertelt Carrefour.

Bestelterminals 

Een bestelling plaatsen kan ook rechtstreeks in de Summerdrive, waar vanaf 11u ’s morgens speciale terminals geopend zijn. Twee promomeisjes zullen ook rondlopen op het strand, met een iPad in de hand. Zo kunnen de vakantiegangers hun boodschappen doen met hun voeten in het zand. 

Bestellingen kunnen afgehaald worden aan de drive of worden geleverd met fietsen of elektrische wagens. De Carrefour Summerdrive beschikt daarvoor over drie elektrische wagens (twee Renaults Zoé en een Renault Twizzy) en over twee fietsen met aanhangwagen. Een milieuvriendelijke levering dus. Elke bestelling die voor 16.30 uur wordt geplaatst, wordt nog dezelfde dag geleverd tussen 17.30 en 20 uur (een halfuur voordat de koerier langskomt, krijgt de klant een sms). Deze service is gratis vanaf een boodschappenmandje van 20 euro. Voor bestellingen van minder dan 20 euro rekent Carrefour 5 euro extra aan.