Ook de retailsector ontsnapt niet aan de Pokémon Go-hype. Carrefour organiseert een wedstrijd waar Pokémon-jagers een reis mee kunnen winnen. Om Pokémon te gaan vangen natuurlijk.

De afgelopen maand zag Carrefour heel wat winkelbezoekers Pokémon met hun smartphone vangen in de winkel en op de parking van haar supermarkten. Door het toenemend aantal Pokémon-jagers stijgt ook het aantal te spotten Pokémon in de meer dan 750 Carrefour winkels in België. 

Carrefour wil de komst van Pokémon-jagers nog meer stimuleren door een wedstrijd voor hen te organiseren. De retailer nodigt bezoekers uit een schermafbeelding van de gespotte Pokémon in de winkel te nemen en met een leuke tekst op haar Facebook-pagina met de hashtag #CarrefourGo te posten. Dit kan tot 31 augustus. 

Van de ingezonden foto’s zal een jury de 25 leukste uitkiezen. Die winnaars mogen dan met een tweede persoon naar keuze op kosten van Carrefour naar een Europese bestemming naar keuze naar bijzondere Pokémon jagen.

 

In andere landen gaat Carrefour nog verder. Zo heeft de retailer een initiatief opgestart waarbij het tussen 18u en 19u  in deelnemende winkels een 'Lure Module' uitlegt, die de kleine virtuele monstertjes naar de winkel lokt. En dus ook de Pokémon-jagers.

(main foto: YouTube)