Carrefour heeft in Milaan een luxeuze supermarkt geopend onder de naam “Re dei Gourmets”. De winkel mikt met producten van hoogwaardige kwaliteit en lokale versproducten op de gastronomieliefhebber, al blijft het geheel volgens Carrefour betaalbaar.

Het doet wat denken aan Rob, het luxe-enseigne van Carrefour in België, en aan de Gourmet Market die Carrefour eerder opende in Italië, deze nieuwe Carrefour-telg. Onder de naam “Re dei Gourmets” biedt de winkel een uitgebreid gourmetaanbod in droge en verse voeding. Zo is er een hoogstaande verse visafdeling, met zowel producten uit de Italiaanse als de Aziatische keuken, een breed aanbod in wijnen, en een koffietoog waar klanten ter plekke hun koffiebonen kunnen laten malen. Daarnaast is er een vijf meter hoge muur voor fruitsapjes en is er een uitgebreid gamma bio- en vegan voeding voorzien.

“Deze nieuwe Gourmet markt is er om de consument te verrassen, zijn smaakpapillen te plezieren en....een unieke en aangename winkelervaring te bieden tegen betaalbare prijzen"; aldus Carrefour in een persmededeling.

Foto's: Carrefour Group