Carrefour zal in 2017 nog zeker zeven nieuwe vestigingen van de buurtwinkelformule Express openen. Als het papierwerk voor nog enkele andere winkelprojecten op tijd klaar geraakt, zou dat aantal zelfs nog hoger kunnen liggen. 

Carrefour heeft op woensdag 8 november een nieuwe Express-winkel geopend in het centrum van Brussel in de Koningsstraat 47/49, nabij de Congreskolom. Daarmee zet Carrefour de uitbreiding van haar netwerk aan Express-winkels in het hele land verder.

“Met deze nieuwe opening en die nog in het vooruitzicht voor 2017, bevestigt Carrefour opnieuw haar wil om altijd dichter bij haar klanten te staan met diensten en openingsuren die aan hun verwachtingen zijn aangepast”, klinkt het bij de retailer.

De nieuwe buurtwinkel is, net als alle Carrefour Express-winkels, gericht op snelle en gemakkelijke boodschappen. De relatief ruime winkel (267 m²) biedt een breed aanbod maaltijdoplossingen en hanteert erg ruime openingsuren. Zo is de winkel alle dagen open van ’s morgens vroeg tot 21u ’s avonds, ook op zon- en feestdagen.

Minstens 22 openingen in 2017

 

Naast de nieuwe Express nabij Brussel Congres, zullen er dit jaar nog minstens zes andere Carrefour Express-vestigingen hun deuren nog openen. Dat brengt het aantal Express-openingen in 2017 op 22. Dat cijfer zou nog tot 24 kunnen oplopen. Twee extra winkels zouden ook nog vóór 31 december kunnen worden geopend indien alles vlot verloopt (vergunningen, de dossiers van de franchisenemers, …).