
-
Interview met Henk Jan Beltman, chief chocolate officer bij Tony's Chocolonely
-
Fotoreportage: achter de schermen bij de meest duurzame vis van Europa
-
Dossiers: gezouten snacks, Italiaanse keuken, vierde gamma, yoghurt, ijskoffie ...
Ironie van het lot: op het moment dat Carrefour Belgium de eerste bemoedigende tekenen vertoont, verkeert de groep waartoe het bedrijf behoort in moeilijkheden.Terwijl het werk van Gérard Lavinay algemene instemming ontvangt in België, leidt het beleid van Lars Olofsson tot ongeduld en kritiek. In de Belgische pers is de plaatselijke reorganisatie die onontbeerlijk leek voor de heropbouw al twee jaar voorpaginanieuws. Nu begint zich in Frankrijk twijfel af te tekenen. Een van de bewijzen: dit artikel in het weekblad L’Express, waarvan de titel toch wel een beetje dramatisch lijkt.
Interview met Henk Jan Beltman, chief chocolate officer bij Tony's Chocolonely
Fotoreportage: achter de schermen bij de meest duurzame vis van Europa
Dossiers: gezouten snacks, Italiaanse keuken, vierde gamma, yoghurt, ijskoffie ...
Wil je op de hoogte blijven van het laatste retailnieuws (Magazine), onze evenementen (Society) of onze opleidingen (Academy)?