Acht Carrefour hypermarkten en één Carrefour Market stellen een nieuwe service voor: alle bestellingen die voor 14u zijn doorgegeven bij Drive van carrefour.eu zijn de dag zelf nog beschikbaar.

De hypermarkten Carrefour Mons Grands Prés, Froyennes, Oostakker, Brucht, Auderghem, Bierges, Evere, Herstal en de Carrefour Market in Antwerpen zorgen er voortaan voor dat bestellingen die voor 14u zijn doorgegeven zijn, de dag zelf nog beschikbaar zijn. De dienst is een antwoord op de vraag van klanten, vooral zij die plots of dringend inkopen moeten doen, maar geen tijd hebben om dat in de winkel te doen. De service is een aanvulling op wat er al bestaat bij Carrefour: ophaling de dag erna in een Drive, de levering aan huis de dag erna door PostNL, de thuislevering binnen het uur door Bringr (Bpost), etcetera.

150 afhaalpunten

Carrefour was de eerste om het Drive-concept in België in te voeren, op 14 november 2013. Vandaag telt Carrefour 150 Drive afhaalpunten en breidt geregeld uit door nieuwe diensten aan te bieden. “Carrefour is de enige Belgische distributeur die aan huis levert, en dat elke week dag doet, in Brussel, Waals- en Vlaams-Brabant, Oost- en West-Vlaanderen, Antwerpen en Limburg”, aldus de retailer.