Consumenten uit de provincie Antwerpen kunnen bol.com pakketten vanaf vandaag ook ophalen in Delhaize-supermarkten en deelnemende AD of Proxy Delhaizes. De test loopt nog heel de zomer, waarna het project mogelijk wordt uitgerold naar gans Vlaanderen. Bovendien is de levertijd dezelfde als bij thuislevering.

Vorige maand kondigden we al aan dat bol.com van plan was om op termijn producten aan te bieden via afhaalpunten bij Delhaize, maar nu is het ook eindelijk zover. Voortaan kan iedereen in de provincie Antwerpen bestellingen van bol.com zonder extra kosten laten leveren in een Delhaize-supermarkt of een deelnemende AD of Proxy Delhaize naar keuze. De levertijd is dezelfde als bij thuislevering. Het voordeel voor consumenten? Ze kunnen het oppikken van hun pakket perfect combineren met winkelen of het oppikken van hun boodschappen.

Delhaize en bol.com testen deze service uit gedurende de zomer en als alles vlot verloopt, breiden ze deze dienst uit naar gans Vlaanderen. Zo krijgt iedereen de kans zijn bol.com pakket op te pikken in een Delhaize supermarkt, AD Delhaize of Proxy Delhaize in de buurt.

“Zowel Delhaize als bol.com dragen duurzame mobiliteit hoog in het vaandel. Deze oplossing is een stapje richting duurzaam vervoersbeleid. Hoe meer pakjes bol.com kan bundelen per levering, hoe beter voor het milieu en voor de mobiliteit”, reageert Delhaize. Deze samenwerking kadert bovendien ook perfect in het ambitieuze duurzaamheidsplan van Delhaize ‘The Lion’s Footprint’.