Bio-Planet opent zijn eerste Brusselse winkel in Ukkel. Daarmee zet de biosupermarkt van Colruyt Group zijn expansie in ons land verder.

Op woensdag 30 november opent Bio-Planet een gloednieuwe biosupermarkt in Ukkel, de allereerste in Brussel. In de Brusselse Rand zijn er wel al verschillende vestigingen (Dilbeek, Groot-Bijgaarden, Grimbergen en Nossegem), maar Bio-Planet Ukkel is de eerste in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. 

De winkel is bereikbaar met de fiets en de wagen. Hij ligt vlakbij Colruyt Ukkel, het treinstation Ukkel Kalevoet en het Horzelplein (Bourdon). Bio-Planet Ukkel is 650 m² groot en biedt een ruim assortiment voeding en niet-voeding. Er gaan 17 medewerkers aan de slag. Boven de winkel opent in april volgend jaar ook een Colruyt Group Academy.

Expansie

Met de nieuwe winkelopening, timmert de biodochter van Colruyt verder aan haar voorzichtige expansie. Sinds de eerste vestiging in 2001 de deuren opende in Kortrijk, breidde de keten uit naar 23 winkels in heel het land.  Colruyt-topman Jef Colruyt liet onlangs ook nog optekenen dat hij op termijn plaats ziet voor 30 nieuwe Bio-Planets, vooral in Wallonië en Brussel.