HelloFresh heeft een nieuwe troef in handen om consumenten te overtuigen van hun maaltijdboxen. Het bedrijf heeft Jamie Oliver kunnen strikken voor een samenwerking. Vanaf begin 2016 krijgen HelloFresh-klanten recepten van de beroemde Britse chef in hun HelloFresh Box.

HelloFresh biedt met zijn maaltijdboxen een nog steeds relatief nieuwe markt aan. Veel consumenten moeten dan ook nog overtuigd worden van het concept, of moeten er zelfs nog kennis mee maken. Het bedrijf zet dan ook sterk in op sensibilisering, door o.a. aan promo te doen in winkelstraten. Nu heeft HelloFresh met Jamie Oliver ook nog een bekende kop aan zich kunnen koppelen.

Gemakkelijk en gezondJamie Oliver staat voor gemakkelijk en gezond koken, net waar HelloFresh ook mee geassocieerd wil worden. “We willen iedereen – ongeacht de tijd die ze tot hun beschikking hebben of hun kookvaardigheden – de kans geven om het plezier van het koken van een gezonde en lekkere maaltijd te ontdekken”, zegt Dominik Richter, mede-oprichter en CEO van HelloFresh Global. “In Jamie hebben we een betrouwbare en betrokken partner gevonden om deze missie uit te dragen.”

Jamie Oliver voegt toe: “Te weinig tijd hebben is een van de grootste uitdagingen in het dagelijks leven en dit heeft vaak impact op wat we eten. Dit probleem probeer ik aan de kaak te stellen en HelloFresh biedt hiervoor een slimme en gemakkelijke oplossing. Eten en koken biedt plezier en zijn een gedeelde passie. Daarom kan ik niet wachten om te beginnen met HelloFresh te werken en een aantal van mijn favoriete recepten met hen te delen.”

Vanaf 2016

Vanaf januari 2016 kunnen HelloFresh-klanten in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland, België, de Verenigde Staten en Oostenrijk recepten van Jamie Oliver in hun HelloFresh Box verwachten.