Beste lezers, beste leden van Gondola,

Vandaag worden we teruggebracht tot het essentiële: zorgen voor wat ons dierbaar is, eten, maar ook juiste informatie. Wij hebben eindeloos respect voor de medische medewerkers die op eigen risico vechten voor onze gezondheid en voor de talloze medewerkers in de retail. En ook respect voor de hele retailketen: van landbouwer tot producent , en zeker de mensen op de winkelvloer. Chapeau en dikke merci ! Net daarom werkt onze eigen redactie de klok rond om jullie zo goed mogelijk te informeren over de engagementen van onze sector, met een dagelijkse live update. 

Laat ons vooral niet wegkwijnen in duistere gedachten: we krijgen nu allen de mogelijkheid om bij te dragen tot een nieuwe wereld, een nieuwe economie.

Vanaf volgende week kunnen jullie Gondola Society LIVE volgen. Daar zullen wij jullie WEKELIJKS  inspireren, om samen de bouwstenen te leggen van onze nieuwe consumptie- maatschappij: gondola.be/gondola-society-live

Opiniemaker en keynote speaker Rik Vera trapt op 26 maart de eerste sessie af ! We zullen zowel de dark side bespreken (het negatieve van de crisis) als de bright side (kansen die ons worden geboden om de nieuwe wereld te bouwen). Ook niet-leden kunnen eenmalig deelnemen aan deze webinars, omdat wij zoveel mogelijk kennis willen delen in deze tijden. 

Daarnaast zal u onze e-commerce opleidingen via webinar kunnen volgen in juni.

Tot slot kan u voor de komende maanden GRATIS het Gondola Magazine ontvangen BIJ U THUIS. Daarvoor moet u enkel dit document invullen. 

Laat dit de boodschap zijn: u bent niet alleen. Gondola zorgt ervoor dat u meer dan ooit geïnspireerd en geïnformeerd blijft, zodat we deze crisis samen zo goed mogelijk door komen.

Succes,

Pierre-Alexandre Billiet

CEO Gondola