Goodmans Boom Logistics Centre wordt de nieuwe logistieke uitvalsbasis voor de distributie van groenten en fruit voor Delhaize in België. Dat maakte Bakker Belgium, onderdeel van Greenyard, vandaag bekend. 

Bakker Belgium en Goodman hebben een akkoord gesloten voor de verhuur van 22.881m² magazijnruimte. Daardoor wordt Goodmans Boom Logistics Centre voortaan de nieuwe uitvalsbasis voor de distributie van groenten en fruit voor Delhaize in België. Er zal bovendien ook extra kantoorruimte en parkeergelegenheid gecreëerd worden. Als alles goed gaat zou Bakker Belgium nog dit najaar zijn intrek kunnen nemen in het gebouw. 

“Dankzij de strategische locatie van het Boom Logistics Centre kan Bakker Belgium continu zorgen voor de distributie van verse producten over het hele land”, legt Sara Van Hoecke, country manager bij Goodman Belgium, uit. “De magazijnruimte bevindt zich op één van de belangrijkste logistieke assen in België, namelijk Antwerpen – Brussel, en biedt onmiddellijke toegang tot belangrijke invalswegen zoals de N16 en de A12.”

Boom Logistics Centre is voorzien van ultramoderne technologie, waaronder LED-technologie, bewegingssensoren en hooggeïsoleerde buitenwanden, in lijn met toonaangevende duurzaamheidspraktijken. Dankzij de vrije hoogte van 12,20 m en de uitstekende ligging in de nabijheid van de A12 en de E19 kan Bakker zijn logistieke activiteiten efficiënt verrichten.

“We zijn trots om Bakker Belgium te kunnen ondersteunen in deze fase van zijn groei en zullen nauw met het bedrijf blijven samenwerken naarmate het verder groeit”, besluit Sara Van Hoecke.