Aveve pakt uit met een gloednieuwe website en een bijbehorende webshop. Daardoor kunnen klanten hun bestellingen nu ook rechtstreeks aan huis laten leveren in België.

“Met een gloednieuw winkelconcept en een nieuwe branding voor Aveve hebben we de afgelopen jaren volop ingezet op inspiratie en beleving onder de slogan ‘Hier groeit plezier’”, vertelt Stefan De Clercq, BU Director Retail & Franchise bij landbouwexpert Arvesta. “Nu zetten we dat plezier online verder met een vernieuwde website en bijbehorende E-shop. We waren al een tijdje online actief met Click & Collect en willen nu verder inspelen op de vraag van de klant. Voortaan kan je altijd en overal terecht bij Aveve. Zo willen we onze titel van ‘Beste Winkelketen van België’ - die we al 3 keer op rij wonnen en al 15 keer op rij in de categorieën Tuin & Dierspeciaalzaken - alle eer aan doen. We blijven investeren in onze winkels én in onze klanten. De komende maanden blijven we onze E-shop verder optimaliseren. Geleidelijk aan voegen we nieuwe functies toe die de E-shop nog klantvriendelijker maken en breiden we het aanbod verder uit. We willen blijven groeien.”

Op de vernieuwde website vinden klanten ook een inspiratiehoek terug, waar Aveve tips & tricks en creatieve ideeën deelt om aan de slag te gaan in de tuin of keuken of met je huisdier. “Omdat we onderdeel zijn van Arvesta, de grootste full-service partner voor boer en tuinder in België, is er een unieke kennis aanwezig in onze winkels. Die expertise willen we ook online delen met onze klanten via onze inspiratiehoek", aldus Stefan De Clercq.