Albert Heijn zal binnen enkele weken een nieuwe winkel openen in Beveren. Volgens ING Real Estate moet het contract binnenkort worden getekend. Het gaat voorlopig om een principeakkoord. De winkel zal worden gevestigd in het winkelcentrum "Warande Shopping" op het niveau van de parking, op de plaats van de voormalige Spar-winkel. Albert Heijn hoopt de ontruimde 1.800 m2 volledig in gebruik te nemen (Spar gebruikte slechts de helft). Het beton tussen de winkel en de parking zou vervangen moeten worden door een glaswand om tien keer zoveel zicht te krijgen. Parkeren zal gratis blijven voor iedereen die boodschappen komt doen, maar de tijd voor gratis parkeren zal van twee naar één uur worden teruggebracht. De rekruteringscampagne zou dit weekend in Oost-Vlaanderen plaats moeten vinden in de hal van het winkelcentrum.

Nieuwe ontwikkelingen in Roesselare: Albert Heijn heeft van het Interministerieel Comité voor de Distributie de vereiste vergunning ontvangen voor vestiging in het retailpark Dino Center. De winkel zal worden uitgebaat door franchisenemer Jean-Paul Fraeyman.

Albert Heijn heeft de ambitie tussen nu en 2016 minimaal 50 supermarkten in Vlaanderen te vestigen, wat 2.500 nieuwe arbeidsplaatsen moet opleveren.