Albert Heijn Deinze is uitgeroepen tot "de beste AH-winkel van België". Deinze sleept zo de felbegeerde ‘winkelprijs 2017’ in de wacht in de categorie 'winkels in eigen beheer'. Een beloning die Albert Heijn uitdeelt aan een van zijn winkels voor duurzaam, klantvriendelijk en dynamisch ondernemen.

Afgelopen jaar werden alle Albert Heijn winkels bezocht door verschillende mysteryshoppers en medewerkers van het Albert Heijn hoofdkantoor. Op basis van een tienpuntenlijst werden alle winkels onder meer op het vlak van netheid, klantvriendelijkheid en de aanwezigheid van bonusartikels gecontroleerd. Uiteindelijk was het de Albert Heijn winkel in Deinze die de meeste waardering kreeg. Daarbij waren het vooral "de oprechte interesse in klanten en het warme gevoel in de winkel" die de doorslag gaven.

Driespoort Shopping Deinze is erg trots op deze prijs. De winkel die in april 2015 het licht zag, is ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde in de stad. Net als de andere Albert Heijn winkels biedt Driespoort Shopping Deinze niet alleen A-merken en Albert Heijn producten aan, maar ook verschillende Belgische kwaliteitsproducten.