Albert Heijn is vandaag begonnen met de verkoop van dertig Belgische Delhaize-producten in haar Nederlandse supermarkten. De producten werden uitgekozen door Nederlandse klanten in een Antwerpse Delhaize-winkel.

 

Enkele weken geleden mocht een vijftigtal Nederlandse klanten van Albert Heijn op “winkelsafari” naar een Delhaize-winkel in Antwerpen. Daar mochten zij aangeven welke Delhaize-producten ze graag in de Nederlandse AH’s zouden zien. Hun selectie van dertig producten is vanaf deze week te koop bij Albert Heijn, schrijven onze collega’s van Distrifood. De klanten kozen onder andere voor chocoladetruffels, citroenmayonaise, Gust-bier, verschillende soorten chocolade, koekjes, cakejes, flensjes, speculoos, wafels, sauzen, jam, bier, thee en chips.

 

Het Delhaize-assortiment bij AH wordt aangeboden in een speciale display met als kop “Het lekkerste uit België.” Ook wordt nog eens duidelijk gemaakt dat AH en Delhaize nu tot dezelfde groep behoren. “Albert Heijn en Delhaize zijn vanaf nu familie. Dat betekent dat we nóg meer lekkere Belgische producten in huis hebben. Dat is het voordeel van samenwerken.”

(foto: Distrifood)