De eerste editie van

marketing discovery, voor de FMCG-sector, vindt plaats op 19 september. Dit evenement brengt managers en CEO's van de meest invloedrijke en innovatieve bedrijven uit de FMCG-sector samen, en is nu al een groot succes! Dankzij het grote aantal aanvragen hebben we inschrijvingen namelijk voortijdig moeten afsluiten.

Daarom willen we u nu al de tweede editie van marketing discovery aankondigen, die gewijd is aan Retail en doorgaat op 21 november. Neem uw voorzorgen en houd die datum alvast vrij in uw agenda! We zullen binnenkort verdere details communiceren en u vertellen hoe u zich kan inschrijven.

Dit evenement voor professionals in de retail zal gevolgd worden door een eindejaarsgala, de belangrijkste afspraak van The Retail Society. U kunt, vanaf 18:00 presentaties van de belangrijkste Belgische en buitenlandse distributeurs bijwonen. Trends en ontwikkelingen in de markt, alsook enkele cases zullen in het programma worden besproken. Laat u inspireren door de meest dynamische distributeurs in de sector!

Deze gala-avond is volledig gratis voor de leden van The Retail Society, maar opgelet: de plaatsen zijn beperkt.

Houd 21 november vanaf 14:30 dus vrij in uw agenda!