
-
Interview met Henk Jan Beltman, chief chocolate officer bij Tony's Chocolonely
-
Fotoreportage: achter de schermen bij de meest duurzame vis van Europa
-
Dossiers: gezouten snacks, Italiaanse keuken, vierde gamma, yoghurt, ijskoffie ...
De elektronische maaltijdcheque, die twee jaar geleden geïntroduceerd werd, wint stilaan aan populariteit. Dat blijkt uit een rondvraag van Comeos. “Van de nu verdeelde maaltijdcheques is één op de drie elektronisch”, klinkt het. 25% van de betalingen met maaltijdcheques in de supermarkt gebeurt ook met elektronische maaltijdcheques. In de horeca-ketens is dat vooralsnog maar 15%.
Interview met Henk Jan Beltman, chief chocolate officer bij Tony's Chocolonely
Fotoreportage: achter de schermen bij de meest duurzame vis van Europa
Dossiers: gezouten snacks, Italiaanse keuken, vierde gamma, yoghurt, ijskoffie ...
Wil je op de hoogte blijven van het laatste retailnieuws (Magazine), onze evenementen (Society) of onze opleidingen (Academy)?