Junior Key Account Manager UK - Libeert

Met heerlijke chocoladecreaties inspireert Libeert alle generaties tot verhalen. Verhalen die ontstaan bij belangrijke en spontane momenten in het leven.

Op die momenten staat Libeert klaar met de lekkerste chocoladefiguren en tabletten van 100% Belgische chocolade. Duurzaam gemaakt met respect voor the Family Recipe.

Ben je klantgericht en heb je een passie voor sales? Overtuigingskracht? Dan is deze job misschien iets voor jou!

Stuur je motivatiebrief en cv

Solliciteer hier
©

Libeert

Als Key Account Manager krijg je de kans om jouw klanten naar een hoger niveau te tillen. In deze rol ben jij de contactpersoon bij uitstek voor jouw key accounts om hen te supporteren, te laten groeien en een hechte relatie op te bouwen. In deze functie combineer je jouw creatieve, strategische en analytische skills.

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden zijn:

 • Binnen de strategie van Libeert, ontwikkel en realiseer je key account plannen voor bestaande alsook nieuwe klanten om de groeiambities waar te maken. Deze toonaangevende retailers zijn gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en Ierland.
 • In nauwe samenwerking met de product managers, definiëren van het product portfolio (private brand)
 • Onderhandelen over contracten en maximaliseren van de toegevoegde waarde voor alle belanghebbenden
 • Je beheert een private brand portfolio en onderneemt de nodige stappen om het Libeert merk uit te rollen
 • Op regelmatige basis rapporteer je aan de Export Manager
©

Libeert

Welke ingrediënten zijn nodig voor het vervullen van deze rol? Je hebt een gezonde ambitie en streeft altijd naar kansen om te groeien . Op alle niveaus weet je je relaties te onderhouden, zowel intern als extern. Je weet bovendien als geen ander hoe je op lange termijn met key accounts omgaat.  Je bent salesgedreven en een sterke onderhandelaar met een sterke analytische mindset.

Dankzij jouw resultaatgerichtheid, gedrevenheid en hands-on aanpak, neem je initiatieven en toon je je verantwoordelijk in het behalen van resultaten. Je weet je in een informele, gedreven organisatie als een echte teamplayer op te stellen. Verder ben je een echte goalgetter met een sterke analytische blik.

Daarnaast beschik je over:

 • Een masteropleiding gecombineerd met minimaal 2-5 jaar ervaring, bij voorkeur in een commerciële rol.
 • Professionele beheersing ( mondeling en schriftelijk) van het Nederlands en Engels. Elke andere bijkomende taal is een troef.

Ons aanbod

 • We bieden een zeer gevarieerde job met veel autonomie, verantwoordelijkheid en flexibiliteit.
 • Je komt terecht in een warm en sterk groeiend bedrijf
 • Een waarin je je commerciële talenten verder kunt ontwikkelen en je relationele vaardigheden maximaal kunt benutten.
 • Naast een competitief salarispakket waaronder een wagen met tankkaart, bonus, een 13de maand, 25 vakantiedagen, ... bieden we ook de gebruikelijke extra legale voordelen zoals verzekeringen etc.
 • Niet onbelangrijk is dat je kan genieten van personeelskortingen op onze heerlijke chocoladeproducten.

Smelt jij voor deze uitdaging? Kom dan ons topteam versterken en laat je gegevens achter op onze jobsite. Wij behandelen je sollicitatie met de hoogste vertrouwelijkheid.

De eerste stap in de sollicitatieprocedure is een telefonische screening. Is deze positief? Dan nodigen we je uit op ons kantoor voor een eerste gesprek en eventueel een tweede gesprek in combinatie met een business case. We zijn benieuwd naar jouw verhaal. Uw ambitie, uw plannen. Dan delen we ook graag het onze. Welkom, bij Libeert, Belgische chocolademakers sinds 1923.

Benieuwd naar de andere openstaande vacatures bij Libeert?

Klik hier

Lees meer over chocolatier Libeert, een dynamische 100 jarige met ambitie.

Lees meer