Developed Records: 

Drinks: de categorie doorlicht

Nog nooit hebben de Belgen zo lang gewacht op het zomerweer. Zal dat zijn weerslag hebben op de drankenverkoop? Dit is de ideale gelegenheid om de subcategorieën bier, water, frisdrank, energiedranken en nichedranken onder de loep te nemen.

Allemaal digitaal: Dematerialisatie van de handel

De dematerialisatie van de handel is een feit. Webstores zijn niet langer randfenomenen en e-commerce vormt een echte opportuniteit voor retailers. Maar hoe ver staat de digitalisatie van de sector? Wij geven u in dit dossier inzicht in enkele aspecten van de digitale retail.

Dossier BBQ

Een zomer zonder barbecue is voor veel mensen ondenkbaar. Zowat elk gezin beschikt thuis over een barbecue, op gas of met houtskool. We vroegen enkele BBQ-specialisten wat het barbecueseizoen van 2013 voor ons in petto heeft en hoe winkeliers daar kunnen op inspelen.

Winkel van de maand: Delhaize St-Lambert Luik

Supermarkt Delhaize Saint-Lambert, geworteld in het hart van het levendige stadscentrum, herbergt een niet alledaags team. Vrijdag 22 maart namen, voor de allereerste keer in de geschiedenis van het bedrijf, veertig directieleden de leiding over de supermarkt. Deze supermarkt was niet toevallig gekozen, want hij was verkozen tot vestiging met "de Beste Klantenservice" van Delhaize. Dit was voor de directie dé gelegenheid om de medewerkers te bedanken en van zo nabij mogelijk te ontdekken welke werkzaamheden zij dagelijks verrichten. Wij konden de verleiding dus niet weerstaan er naartoe te gaan en een ontmoeting te hebben met Pierre Parrinello, de onlangs onderscheiden supermarkt sinds januari 2012 beheert.

In dit artikel