Ici Paris XL pakt uit met Click & Collect. Een service die klanten toelaat om online een bestelling te plaatsen en die na een uur op te halen in een Ici Paris XL-winkel naar keuze. Dat moet hen meer comfort bieden.

Concreet plaatst de klant online een bestelling en kiest hij bij de afronding in welke winkel hij het pakketje wenst op te halen. Dat kan, zonder extra kosten, na één uur opgehaald worden. Zodra de bestelling klaar staat, ontvangt de klant een e-mail. Indien gewenst, krijgt de klant ter plaatse ook nog een passend advies.

“We merken dat de klant steeds meer van ons verlangt”, verklaart Joost van Bergeijk, directeur Marketing & Customer Experience van Ici Paris XL - Benelux  “Zo is er in toenemende mate behoefte aan het direct verkrijgen van producten. De juiste service bieden is dan van essentieel belang. Door de bestelling door te geven via de Click & Collect button op de website, wordt teleurstelling voorkomen. De klant kan namelijk op dat moment zien of het specifieke product verkrijgbaar is in een winkel binnen een straal van 30 kilometer. Dus ook als het niet voorradig is. Real-time inzicht in de voorraad per winkel zorgt voor een garantie van de beschikbaarheid van het product. Met als einddoel de klant nog effectiever en meer servicegericht te bedienen.”